У Львові у Миколаївському районі у результаті автопригоди постраждали четверо людей

У Львові у Миколаївському районі у результаті автопригоди постраждали четверо людей

15.10.14 12:13 0 616
У Миколаївському районі на Львівщини внаслідок ДТП травмувалися четверо людей. Автопригода сталася близько 10.50 години на автодорозі «Київ-Чоп».

За попередніми даними, керманич вантажівки «Renault Magnum», 39-річний мешканець Закарпаття, не обрав безпечної швидкість руху, не врахував дорожню обстановку, а також не дотримався дистанції. Як наслідок, фура спершу в’їхала в автомобіль «Skoda Octavia», водій якого прямував попереду та зупинився перед пішохідним переходом. Після цього вантажівка влетіла в автобус «БАЗ», що стояв на зупинці. А легковик «Skoda Octavia» від удару викинуло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся із автівкою «Mercedes».

У результаті автопригоди травмувалися керманич іномарки «Skoda Octavia», 27-річний мешканець Трускавця та 50-річна пасажирка цього авто. У водія діагностували забій, а в жінки – струс головного мозку.

За допомогою до медиків також звернулися двоє пасажирів автобуса «БАЗ» - 57-річна жінка та 35-річний чоловік, мешканці Миколаївського району. У них діагностували закриту черепно-мозкову травму.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: зброя - це ...
Наступна новина: У Волинській області ОВК ...

КОМЕНТАРІ