Зведений загін транспортних правоохоронців Львівської залізниці затримав чоловіка з багажем вибухових засобів

Зведений загін транспортних правоохоронців Львівської залізниці затримав чоловіка з багажем вибухових засобів

15.10.14 17:54 0 895
Значну кількість небезпечних вибухових засобів у звільненому Слов'янську вилучили транспортні правоохоронці на залізничному вокзалі у 33-річного чоловіка, який сідав у потяг «Костянтинівка-Одеса».

У місті Слов'янськ, на вокзалі, у приміських і пасажирських поїздах, які проходять залізничний вузол, несуть службу підрозділи з різних регіонів України. У функціональні обов'язки працівників транспортної міліції входить широке коло завдань, які мають одну мету забезпечити безперебійне залізничне сполучення. Необхідно зауважити що серед поїздів, які проходять станцію Слов'янськ є поїзди, які курсують по території, яка підконтрольна сепаратистам.

Під час патрулювання вокзалу у денний час працівники міліції звернули увагу на чоловіка у камуфляжному одязі. Працівники транспортної міліції запросили громадянина до чергової частини, де під час поверхневого огляду вилучили 3 шт. гранат Ф-1, 5 гранат РГД, 2 гранати РГН, 11 запалів до гранат, 60 штук трасуючих патронів 5,45, 2 зривпакети та 3 сигнальні ракети.

Чоловік, за його словами, збирався до Одеси, однак був доставлений у військову комендатуру для з'ясування всіх обставин.

Водночас, представники військової комендатури подякували працівникам транспортної міліції на Львівській залізниці, бо такої кількості небезпечних вибухових засобів у зоні їхньої оперативної відповідальності з часу звільнення міста не вилучалося.

Підрозділ зв'язків з громадськістю

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бійці батальйону ...
Наступна новина: Что нужно помнить выбирая ...

КОМЕНТАРІ