У Львівській області франковий університет святкує 15-річчя набуття статусу національного

У Львівській області франковий університет святкує 15-річчя набуття статусу національного

15.10.14 08:37 0 758
14 жовтня, у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулось урочисте засідання Вченої ради Університету з нагоди 15-річчя від дня присвоєння навчальному закладу статусу національного. Привітав ректорат, деканів факультетів, викладачів та студентів одного із найстаріших навчальних закладів Європи т.в.о. голови Львівської облдержадміністрації Юрій Турянський.

« визначний день, адже Україна відзначає свято Покрови Пресвятої Богородиці, річницю утворення УПА та День захисника України. Символічно і знаково, що ми також вітаємо Львівський національний університет імені Івана Франка із 15-річчям набуття статусу національного. Здавалося б, дуже різні події, але насправді об'єднані найголовнішим – прагненням українців жити у процвітаючій, мирній, незалежній Україні», – зазначив під час виступу на урочистому засіданні Юрій Турянський.

Очільник Львівщини побажав усім присутнім натхненної праці та нагородив відзнаками і цінними подарунками кращих працівників вищого навчального закладу.

Під час урочистостей професорський та викладацький склад, співробітників вишу також відзначили різноманітними нагородами за вагомі досягнення у професійній діяльності, зокрема дипломами та грамотами Львівського національного університету імені Івана Франка, відзнаки Вченої ради Університету вручено і кращим студентам.

Зазначимо, що урочистості з нагоди Дня Університету розпочались ще 1 жовтня і триватимуть до 15 жовтня. В рамках святкування відбуваються виставки, презентації друкованих видань, круглі столи, книжкові ярмарки, конференції, спортивно-масові заходи, екскурсії та багато інших заходів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ