Правоохоронцям Львівщини знадобилося менше години часу, щоб затримати підозрюваного у скоєнні вбивства

Правоохоронцям Львівщини знадобилося менше години часу, щоб затримати підозрюваного у скоєнні вбивства

15.10.14 16:37 0 661
Ним виявився односельчанин загиблої, який вже був раніше судимим. За фактом умисного вбивства 83-річної пенсіонерки відкрито кримінальне провадження, зловмисникові загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

У Перемишлянський райвідділ міліції, 13 жовтня, поступило повідомлення від 23-річного мешканця одного зі сіл Перемишлянського району. Чоловік розповів, що близько дев'ятої години вечора він прийшов в гості до своєї 83-річної односельчанки. Він виявив її тіло без ознак життя, коли зайшов у приміщення літньої кухні

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила на тілі загиблої численні різані рани, які були завдані ріжучим предметом.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами, правоохоронцям знадобилося менше години часу, щоб встановити особу підозрюваного у скоєнні кримінального правопорушення та затримати його. Ним виявився 25-річний, раніше судимий, мешканець того ж села, де проживала пенсіонерка.

«У той день, чоловік косив на подвір'ї загиблої траву. Встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Зі слів підозрюваного, коли жінка відмовилась заплатити йому за роботу, він дістав ножа та завдав ним потерпілій декілька ударів в голову та шию», - розповів начальника Перемишлянського райвідділу міліції підполковник міліції Ярослав Мармуляк.

Підозрюваного затримано згідно ч.1 ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Наразі з ним проводяться слідчі дії.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ