В Житомирській області в Олевському районі всі школи опалюватимуться альтернативними видами палива

В Житомирській області в Олевському районі всі школи опалюватимуться альтернативними видами палива

15.10.14 09:10 0 746
Олевський район посилено працює у напрямку впровадження альтернативних джерел енергії. Таке завдання перед керівниками районів ставить голова облдержадміністрації Сергій Машковський, виконуючи доручення Уряду щодо зменшення споживання газу в області на 30%.

Очільник області наголошує на тому, що максимальну кількість соціальних закладів потрібно перевести на інші джерела палива, долучаючи до цієї роботи інвесторів та використовуючи потенціал регіону. Адже Житомирщина багата на деревину та торф.

Так в Олевському районі всі школи вже працюють на альтернативних видах палива. Наразі завершені роботи з переведення на альтернативні енергоносії двох шкіл в селах Бучмани та Варварівка, у яких котли встановлені у вже існуючі котельні.

У с. Нові Білокоровичі розпочато будівництво приміщення нової котельні. На впровадження цього проекту виділено 300 тис. грн. із районного бюджету та ще 768 тис. грн. з обласного.

Стан виконання робіт у селищі Нові Білокоровичі 13 жовтня перевірив особисто голова райдержадміністрації Віктор Пилипчук та його перший заступник Леонід Котвицький.

Загалом, на з усіх соціальних об'єктів Олевського району (школи, садочки, клуби та ФАПи) залишилося тільки 7, які ще не переведено на альтернативні види палива. Це два садочки в Олевську, міська рада, районний відділ освіти, ФАП у селі Варварівка та сільський клуб і садочок у Жубровичах.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області 1103 ...
Наступна новина: У Львові відбудеться ...

КОМЕНТАРІ