Чернігівська область: вогнеборці ліквідували 2 пожежі, спричинені необережністю під час куріння

Чернігівська область: вогнеборці ліквідували 2 пожежі, спричинені необережністю під час куріння

15.10.14 14:11 0 742
13 жовтня о 04:45 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу лісопильного цеху в с. Сіножатське Чернігівського району. На місце пригоди оперативно прибули вогнеборці 5-го пожежно-професійного посту з селища Олишівка, добровільні пожежні команди Краснянського лісництва Чернігівського військового лісгоспу та державного підприємства «Чернігівський лісгосп». Рятувальники о 05:30 локалізували, а о 06:30 остаточно ліквідували пожежу. Вогнем знищено покрівлю по всій площі будівлі. Ймовірною причиною пожежі послужила необережність при палінні 54-річного працівника цеху.

Того ж дня у Прилуках о 21:55 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в будівлі художньої майстерні ТОВ "Акватинта", що по вул. Київській. На місце пригоди за 3 хвилини прибули вогнеборці 12-ї та 17-ї державних пожежно-рятувальних частин. Завдяки їх злагодженим та оперативним діям врятовані сусідні житлові будинки. Ймовірною причиною пожежі, як і в попередньому випадку, послужила необережність при палінні 67-річного працівника майстерні. По фактам обох пожеж проводиться розслідування.

У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС у Чернігівській області звертаються до населення з проханням бути обережними при курінні, особливо після вживання спиртних напоїв та ретельно гасити недопалки й сірники.

Управління ДСНС України у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: V Міжнародний конкурс ім. ...
Наступна новина: На Вінничині спільні ...

КОМЕНТАРІ