У Рівненському зоопарку пройшло свято

У Рівненському зоопарку пройшло свято "Домашніх тварин"

15.10.14 09:30 0 684
Цими вихідними в нашому зоопарку було проведено свято домашніх тварин, що присвячувалось до Міжнародного дня захисту тварин. Відвідувачі із задоволенням приймали участь у конкурсах та вікторинах. Діти мали змогу долучитись до приготування ласощів для овець.

Найбільшу увагу привернуло доїння кози Рози, всі бажаючи мали змогу випробувати себе у майстерності цієї справи. Після чого поласувати смачним тепленьким молочком.

Не менш цікавим стало заплітання косичок коням. Діти не боялись та заплітали маленьку поні Ріну. Найменша учасниця конкурсу із заплітання, разом зі своєю мамою, створила чудову зачіску та отримала цікавий подарунок.

А для художників-початківців були запропоновані розмальовки з тваринками, а над цікавими кросвордами думали і діти, і дорослі. На завершення дійства, працівники зоопарку розповіли та продемонстрували приготування домашнього сиру. Кожен мав змогу спробувати цю смачну страву. На протязі всього свята відвідувачів пригощали смачним трав'яним чаєм за старовинним бабусиним рецептом.

Катання на конях та возі, а також виставка пухнастих кроликів та декоративних крисок, привернули увагу всіх відвідувачів.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: - У громадянського ...
Наступна новина: В Чернівецькій області у ...

КОМЕНТАРІ