Рівненщина: не залишайте місце ДТП!

Рівненщина: не залишайте місце ДТП!

15.10.14 13:32 0 824
Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди – одна з найбільш розповсюджених і жахливих помилок водія автомобіля, який став учасником дорожньо-транспортної пригоди і відноситься до одного із грубих порушень ПДР. Не варто забувати, що за такий вид правопорушення чинним законодавством України передбачено відповідальність.

Останнім часом на території Рівненської області все частіше реєструються дорожньо-транспортні пригоди, водії яких залишають місце події. Так, з початку жовтня поточного року працівниками Державтоінспекції Рівненщини на території області зареєстровано сім дорожньо-транспортних пригод в яких водії залишили напризволяще потерпілих та втекли з місця пригоди, намагаючись уникнути відповідальності. Троє людей загинуло та дев'ятеро отримали травми в результаті автопригод даного виду.

Працівники ДАІ звертаються до всіх водіїв, якщо Ви стали винуватцем дорожньо-транспортної пригоди і вирішили залишити місце ДТП – не робіть цього! Рано чи пізно вас розшукають та притягнуть до відповідальності, однак, у такому випадку вона буде набагато суворіша. Окремо хотілося б звернутися до свідків таких ДТП.

Лише завдяки вашій небайдужості буде встановлено правду і справедливість.

Загалом за 9 місяців 2014 року скоєно 28 ДТП у яких водії залишили місце події. Варто зауважити, що всі водії-учасники вказаних автопригод були розшукані.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Петро Колодій: ...

КОМЕНТАРІ