У Рівненській області за голосно увімкнену музику - ніж у живіт

У Рівненській області за голосно увімкнену музику - ніж у живіт

15.10.14 15:53 0 914
До чергової частини Дубенського міського відділу надійшло повідомлення із лікарні, про те, що в хірургічне відділення із діагнозом проникаюча рана черевної стінки госпіталізований 30-річний Олександр, житель села Верба.

Як з'ясували правоохоронці близько 23 години 8 жовтня Олександр поїхав автомобілем у сусіднє село Стовпець, щоб забрати знайомого. Припаркувавши автівку поблизу будинку, з якого мав вийти товариш Олександра, включив автомагнітолу, та став чекати на нього. Невдовзі з сусіднього будинку до чоловіка вийшов 23 – річний Володимир. Сваритися розпочали за гучно увімкнений приймач. Згодом дійшло й до бійки. Володимир кинувся до господи і вибіг звідти вже з кувалдою та ножем у руках та почав трощити лобове скло автівки. Потерпілий намагався завадити зловмиснику нищити його майно, але молодик був спритніший і поранив Олександра ножем у живіт. Чому саме так зробив Володимир, з'ясовують слідчі. Але вже достеменно знають, що хлопець був напідпитку.

Наразі, дана подія внесена до ЄРДР, розпочато кримінальне провадження – розповідає виконуючий обов'язки начальника Дубенського МВ УМВС України в Рівненській області Леонід Михалко, за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 (легкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Потерпілий знаходиться у лікарні, його стан стабільний. Зловмисника наразі, правоохоронці не затримували.

Олеся Шевченко,

Дубенський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міський голова Микола ...
Наступна новина: Ні інструментів, ні ...

КОМЕНТАРІ