V Міжнародний конкурс ім. Т. Г. Шевченка стартував на Тернопільщині

V Міжнародний конкурс ім. Т. Г. Шевченка стартував на Тернопільщині

15.10.14 14:03 0 775
9 жовтня в області розпочався Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Про це повідомили в департаменті освіти і науки Тернопільської ОДА.

Конкурс проводиться як щорічний загальнонаціональний та міжнародний захід, на виконання Указу Президента України від 30 вересня 2010 року № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» й відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 26.09.2014 № 1/9-493, і спрямовується на підвищення рівня знань учнів та студентів з української мови і літератури, рідних мов і літератур, забезпечення їх всебічного розвитку.

Урочисте відкриття конкурсу відбулося в Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 24, у якому взяли участь директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомир Крупа, представники обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти, інформаційно-методичного центру освіти м. Тернополя, учителі української мови і літератури загальноосвітніх навчальних закладів, учні та батьки.

Глибоко зворушила присутніх літературно-музична композиція - щире художнє слово, прониклива лірична пісня, запальний танок - у виконанні учасників художньої самодіяльності школи.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ