У Тернопільському обласному онкодиспансері - "Тиждень відкритих дверей"

У Тернопільському обласному онкодиспансері - "Тиждень відкритих дверей"

15.10.14 12:57 0 685
“Тиждень відкритих дверей”, приурочений до Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози, відбудеться на базі Тернопільського обласного комунального онкодиспансеру 14-20 жовтня.

Організаторами виступили: департамент охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації, обласний “Центр здоров'я” та Тернопільський обласний комунальний клінічний онкологічний диспансер.

Відтак усі бажаючі зможуть з 14 по 17 жовтня 2014 року з 9 до 15 години звернутися у реєстратуру Тернопільського обласного комунального онкодиспансеру, що по вул. Р.Купчинського, 8 (на БАМі) та отримати детальнішу інформацію щодо подальшого обстеження молочних залоз. Проводитимуть його в мамологічному кабінеті.

Зробити УЗД молочних залоз (жінки різного віку) або мамографію (жінки від 40 років) можна буде у Тернопільському обласному комунальному клінічному онкологічному диспансері, проконсультувавшись у лікаря-мамолога, можна буде 20 жовтня - Всеукраїнський день боротьби із захворюванням на рак молочної залози.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному пустили ...
Наступна новина: Федеральний міністр ...

КОМЕНТАРІ