Тернопільські "соколята" активно пропагують здоровий спосіб життя

Тернопільські "соколята" активно пропагують здоровий спосіб життя

15.10.14 16:10 0 814
За ініціативи голови Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Сокіл" Ігоря Бойчука 9 жовтня 2014 року пройшла акція "Здоровий забіг", мета якої – популяризація спорту серед молоді, а також боротьба проти шкідливих звичок. Участь у заході взяли фанати місцевого футбольного клубу "Нива", а також представники Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Сокіл".

Спортсмени бігли через центр міста до тернопільського ставу, відтак у гідропарк "Топільче", звідки повернулися до пам'ятника Тарасі Шевченку.

"Такі акції потрібно проводити якнайчастіше, аби популяризувати спорт серед молоді, адже нинішнє молоде тернопільське покоління часто обирає відпочинок на кшталт посиденьок у барах і нічних клубах, замість загартовування тіла й духу. І це в той час, коли на сході України воюють їхні ровесники! Є чимало варіантів здорового відпочинку, скажімо, заняття у клубах бойових єдиноборств "Агресор", "Характерник" і "Титан", які навчають таких видів спорту, як тайський бокс, вільний бій і панкратіон відповідно. Нам потрібна здорова і сильна нація, особливо у такий скрутний для України час", – зазначив голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Сокіл" Ігор Бойчук.

Тернопільські спортсмени, фанати і націоналісті продовжуватимуть пропагувати здоровий спосіб життя і ще активніше залучатимуть місцеву молодь до занять спортом.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 13 по 16 жовтня у м.Лодзь ...
Наступна новина: Львівщину відвідав ...

КОМЕНТАРІ