У День захисника України керівництво обласної міліції зустрілося з бійцями спецбатальйону "Тернопіль"

У День захисника України керівництво обласної міліції зустрілося з бійцями спецбатальйону "Тернопіль"

15.10.14 10:13 0 619
В обласному управлінні міліції відбулася зустріч керівництва УМВС з бійцями спеціального батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Тернопіль». Правоохоронців, які днями повернулися із зони АТО, нагородили грамотами за сумлінне виконання службових обов'язків. Під час заходу також обговорили нагальні проблеми роботи спецбатальйону.

Зустріч почалася з приємного. Заступники начальника УМВС Руслан Балик та Олег Ляхович привітали добровольців з шнім святом – Днем захисника України, яке, згідно указу Президента України, відтепер відзначатиметься щорічно 14 жовтня.

– Ви проявили неабияку мужність, самовідданість та героїзм, захищаючи на передовій незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, - відзначив Олег Ляхович. – Ми вдячні вам за це.

Нагадаємо, бійці спецбатальйону понад місяць забезпечували охорону громадського порядку у місті Лисичанськ Луганської області в тісній співпраці з місцевими правоохоронцями. Керівництво лисичанської міліції високо оцінило роботу тернополян і нагородило їх грамотами за сумлінне виконання службових обов'язків та активну участь у боротьбі з незаконними озброєними формуваннями.

Відтак присутні перейшли до обговорення нагальних потреб спецбатальйону. Йшлося, зокрема, про матеріально-технічне забезпечення підрозділу, умови проживання міліціонерів.

До слова, батальйонівці, які лише кілька днів тому прибули із зони АТО, вже приступили до виконання своїх службових обов'язків. Вони патрулюють вулиці обласного центру, стежать за правопорядком, допомагають розкривати злочини. Напередодні всеукраїнського волевиявлення перед ними стоїть іще одне важливе завдання – забезпечити правопорядок на виборчих дільницях.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ