Хмельницькі правоохоронці допомагають місцевим жителям у

Хмельницькі правоохоронці допомагають місцевим жителям у "гарячих" точках АТО

15.10.14 14:53 0 561
Хмельницькі міліціонери роздали вже більше 250 сухпайків, сформованих із власних продуктових запасів. А щоб ця робота не припинялась, волонтери із благодійного фонду «Озеро надії» організували акцію по збору провізії і уже передали перший вантаж на Схід.

Бійці спецпідрозділу «Богдан» УМВС України в Хмельницькій області несуть службу в одній із «гарячих» точок АТО, куди не завжди доїжджають волонтери, і, як результат, місцеве населення часом потерпає від нестачі води та їжі.

Правоохоронці вирішили взяти ситуацію у свої руки. «Богданівці» переполовинили продуктові запаси, які привезли із собою, і сформували із них так звані сухпайки, до яких входить мука, крупи, цукор, тушонки тощо. Усе це добро хмельницькі міліціонери роздають тим, хто найбільше потребує допомоги — інвалідам, пенсіонерам, багатодітним сім'ям.

— Спочатку ми й не рахували, скільком людям допомогли. Але коли ця робота уже почала набирати масового характеру, то створили своєрідний облік. На можу сказати, що за минулий тиждень ми роздали більше 250 продуктових наборів, — розповідає Сергій Мельник, начальник управління громадської безпеки УМВС України в Хмельницькій області, який очолює загін хмельницьких міліціонерів у зоні АТО.

Про таку волонтерську діяльність наших правоохоронців на Сході дізнались представники Хмельницького благодійного фонду «Озеро надії», і організували акцію по збору провізії для наших бійців.

Мешканці сіл Хмельницького району без зайвих вмовлянь ділилися своїми запасами на зиму — діставали із погребів картоплю, консервацію, крупи.

Волонтери розповідають, що їх вразила одна сім'я із села Мартинівці. Люди у вкрай важкому стані — згоріла хата. Вони підійшли, сказали, що хочуть допомогти, але грошей не мають, адже у самих нещастя трапилось. Коли ж дізналися, що збирають продукти, зраділи і почали виносити із погреба овочі та закрутки.

Зібрана допомога уже вирушила в зону АТО. А міліціонери і волонтери в один голос стверджують, що тільки спільними зусиллями нам вдасться здобути допомогу.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В арт-галереї “Луцьк” ...
Наступна новина: У Львові у Сколівському ...

КОМЕНТАРІ