На Житомирщині міліція затримала молодика з курильною сумішшю у кишені

На Житомирщині міліція затримала молодика з курильною сумішшю у кишені

15.10.14 12:40 0 659
На території Житомирської області тривають ініційовані Міністерством внутрішніх справ України оперативно-профілактичні заходи, направлені на виявлення та припинення фактів розповсюдження так званих курильних сумішей, які можуть становити потенційну загрозу здоров'ю і життю громадян.

11 жовтня під час проведення оперативно-профілактичних заходів у м.Коростені працівники міліції зупинили місцевого жителя, який, за наявною у правоохоронців інформацією, міг мати при собі заборонені речовини. Відтак молодика попросили продемонструвати вміст кишень його одягу. В одній з них виявився поліетиленовий згорток з рослинною масою темно-коричневого кольору.

За словами молодика, це курильна суміш, яку він придбав для власного вжитку у м. Києві на одній зі станцій метро.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, яка й вилучила підозрілу суміш. Інформацію про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань попередньо за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Нині вилучене направлено на експертне дослідження, після висновку якого буде прийнято остаточне процесуальне рішення відповідно до чинного законодавства.

Тим часом заходи щодо попередження розповсюдження серед населення сумнівних і небезпечних рослинних міксів для куріння триває. Міліція звертається до жителів області: якщо вам стали відомі місця можливої реалізації курильних сумішей на Житомирщині, повідомте про це за номерами телефонів (0412) 40-74-80, 40-75-05, 096 705 7050 або 102. Також інформацію можна надіслати на електронну пошту по e-mail: ztcgzumvs@ukr.net. Конфіденційність гарантується.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Верховна Рада України ...
Наступна новина: В Житомирській області під ...

КОМЕНТАРІ