Відбулася церемонія посвяти у ліцеїсти учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою

Відбулася церемонія посвяти у ліцеїсти учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою

15.10.14 12:47 0 659
На Театральному майдані міста зібралися педагоги, учні цього навчального закладу, представники влади та громадськості, аби в урочистій обстановці першокурсники склали присягу ліцеїста.

Привітати педагогів, учнів та їх батьків прийшли голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, голова обласної ради Валентин Вітер, міський голова Микола Романюк, секретар міської ради Сергій Григоренко.

Звертаючись до присутніх, Микола Романюк зазначив, що лучан та гостей міста у цей теплий, сонячний день на Театральному майдані зібрала така хороша подія. За його словами, лави Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою поповнили нові учні. “Дивлячись на цих молодих людей, можна з упевненістю сказати, що наша держава буде в надійних руках. Це - майбутні офіцери, які будуть володіти сучасною технікою та знаннями і захищатимуть нашу державу. Ця молодь любитиме і поважатиме свою країну, адже вони мають патріотичні погляди”, - сказав він та побажав ліцеїстам гарного навчання.

Міський голова також привітав присутніх зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисника України, побажав усім здоров'я, щастя, миру у нашій державі.

З побажаннями гарного навчання та стати справжніми захисниками України до учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою звернулися голови облдержадміністрації Володимир Гунчик та обласної ради Валентин Вітер, директор цього навчального закладу Павло Боснюк, колишній учень ліцею Сергій Мерчук.

Крім того, Володимир Гунчик повідомив присутнім, що Президент України Петро Порошенко підписав Указ, яким встановив, що щороку 14 жовтня в нашій країні відзначатимуть День захисника України.

Для присутніх вихованці Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою підготували вокальні номери та показові виступи.

На завершення заходу ліцеїсти пройшли урочистою ходою Театральним майданом.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: Прикарпатські ...

КОМЕНТАРІ