У Рівненській області допомагають іншим ті, які самі потребують допомоги

У Рівненській області допомагають іншим ті, які самі потребують допомоги

15.10.14 15:02 0 657
Вже декілька років поспіль служба зайнятості практикує залучення безробітних до такого виду громадських робіт як супровід осіб з інвалідністю. Ці роботи носять суспільно корисний характер, адже є проявом турботи про тих, хто цього гостро потребує. Не стоять осторонь важливої справи і самі особи з інвалідністю, бо вони, як ніхто інший, розуміють наскільки важливою є для кожної людини з обмеженими фізичними можливостями допомога та увага.

Саме так вчинила і Галина Леонідівна, яка приїхала до Рівного з неспокійної Луганщини. Покинула жінка рідну домівку ще влітку, тоді ж і звернулася за допомогою до центру зайнятості. Невдовзі була працевлаштована на КП “Рівнеелектроавтотранс”, проте робота виявилася заважкою, адже жінка також має групу інвалідності та певні проблеми зі здоров'ям. Вимушена була звільнитися та знову звернутися до центру зайнятості, так як твердо знала, що там їй допоможуть. Від фахівців центру зайнятості Галина Леонідівна дізналася, що є можливість працевлаштуватися на роботу тимчасового характеру, пов'язану із супроводом осіб з вадами зору. Не вагаючись ні хвилини, вирішила скористатися пропозицією. Керівник УВП УТОС Ігор Подранецький одразу прийняв позитивне рішення, і тепер жінка, яка сама пережила багато важких моментів та опинилася далеко від рідної домівки, простягнула руку допомоги іншим.

Пані Галину влаштовує ця робота, адже вона дає можливість додаткового заробітку, спілкування з людьми, а головне – відчуття того, що вона комусь полегшує життя, допомагає долати труднощі та негаразди. Жінка вірить, що наша рідна українська земля незабаром буде процвітаючою та сильною, а люди щасливими і впевненими в завтрашньому дні.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у Сколівському ...
Наступна новина: У Волинській області у ...

КОМЕНТАРІ