На Звягельщині сім'ями міліціонерів, які відстоюють цілісність України на буремному сході, опікуються колеги

На Звягельщині сім'ями міліціонерів, які відстоюють цілісність України на буремному сході, опікуються колеги

15.10.14 15:51 0 716
Дільничні інспектори Новоград-Волинського міськвіддлу міліції продовжують відвідувати сім'ї своїх колег, які перебувають у зоні проведення АТО. Цього тижня правоохоронці допомагали родині свого товариша і колеги Олексія Шевченка.

- Нині триває підготовка до зими, жителі приватних секторів страхуються від холодів, запасаючись на зиму дровами. Допомогти у такій чоловічій справі родині дільничного інспектора міліції Олексія Шевченка, який відстоює Україну на сході, взялися його колеги Юрій Юрчук та Михайло Мостицький, - розповідає начальник сектору дільничних інспекторів міліції Олександр Вовченко. - До речі, хлопці постійно допомагають один одному в роботі по обслуговуванню своїх суміжних адміністративних дільниць. Тож допомогти у побуті своєму товаришу визвались першими.

Родина Шевченків – мама Лариса Петрівна, дружина Діана і двомісячний синочок Микитка – з нетерпінням чекають на повернення Олексія зі сходу. Проте вони з гордістю говорять, що їх син та чоловік зголосився добровольцем поїхати в зону проведення антитерористичної операції. Відтепер жінкам доводиться самотужки вести домашнє господарство.

У родині Шевченків, хоч і невеличке господарство, проте впоратися з усім лише жіночими руками нелегко. Тож колеги вчасно поспіли на поміч. Вони допомогли жінкам підготуватись до зими. Тепло в їхній оселі підтримуватимуть заготовлені помічниками з міськвідділу дрова.

З роботою дільничні впоралися швидко, ще й залишився час аби поспілкуватися за горнятком смачної кави. Мати зізналася гостям, що сина їй дуже не вистачає, та щодня разом з невісткою вони звертаються до Бога із молитвою про збереження життя Олексія і всіх хлопців, що боронять нашу країну на сході.

- Головне для нас – почути рідний голос. І одразу стає легше на душі. Син телефоном розповідає, що годують їх добре. Здоров'я, дякувати Богу, не підводить, - каже Лариса Петрівна і з посмішкою додає, що у міліцію слабких не беруть.

За словами начальника Новоград-Волинського міськвідділу міліції Сергія Рябошапки, в зоні АТО нині перебувають 10 працівників підрозділу. Правоохоронці повністю екіпіровані та матеріально забезпечені. Усім колективом міськвідділ чекає на їх повернення цілими та неушкодженими.

Інна Вовченко,

Новоград-Волинський МВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Валерій Зінченко: ...
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ