Міліціонери провели курс молодого бійця для вінничанок

Міліціонери провели курс молодого бійця для вінничанок

15.10.14 16:34 0 773
Вінницькі працівники міліції готові допомагати кожному охочому опанувати ази військової справи та навчити надавати першу медичну допомогу в умовах бойових дій. У навчальному центрі УМВС відповідні заняття проведені для представниць прекрасної статі м. Вінниці, які у майбутньому планують стати на захист держави.

Жіночий батальйон із 20 чарівних жінок віком від 17 до 45 років, які є членами вінницьких громадських організацій, утворився сам собою, за покликом душі, як запевняють вони. Дівчата переконані, що не тільки чоловіки мають боронити нашу країну від ворога. У разі потреби, вони готові бути корисними не тільки на кухні та у шпіталі, а й нести службу зі зброєю в руках нарівні з чоловіками.

У спортивній залі УМВС досвідчені інструктори з числа працівників навчального центру професійної підготовки обласної міліції вчили вінничанок поводитися з вогнепальною зброєю. Жінки навчалися розбиранню, збиранню автомата Калашникова, пістолета Макарова, медичному супроводженню у бойових умовах, прийомам самозахисту.

За словами начальника управління кадрового забезпечення УМВС Інни Стаховської, вінницькі правоохоронці завжди готові ділитися своїми знаннями та досвідом з громадянами, бажаючими бути корисними під час бойових дій. Але як жінка, як мати, полковник міліції бажає усім миру та, щоб здобуті навички нашим вінничанкам не знадобилися ніколи.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ