На Вінничині за підозрою у побитті до смерті 38-річного чоловіка працівники ямпільської міліції затримали його товариша

На Вінничині за підозрою у побитті до смерті 38-річного чоловіка працівники ямпільської міліції затримали його товариша

16.10.14 08:01 0 763
Посварившись з товаришем під час застілля, житель села Клембівка побив його та залишив помирати на порозі будинку. Лікарі, яких викликала сусідка для ледь живого чоловіка, лише констатували його смерть.

Ранком на порозі власного будинку 40-річний чоловік виявив закривавленим свого молодшого товариша, який ледь дихав. Чоловік одразу кинувся до сусідів, аби ті викликали швидку допомогу. Лікарі, які прибули на виклик, лише констатували смерть потерпілого та викликали міліцію.

Як розповів начальник Ямпільського райвідділу міліції Сергій Гаджук, на місці події слідчо-оперативною групою було встановлено, що напередодні трагедії чоловіки влаштували застілля. Потерпілий нещодавно повернувся з заробітків, і товариші вирішили відсвяткувати зустріч. Випивши міцного напою, між ними виникла сварка, яка переросла у бійку. 40-річний господар будинку побив свого гостя, виштовхав його за двері, а сам ліг спати.

Попередньо слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення підозрюваному загрожує до 10 років ув'язнення. Остаточна кваліфікація цьому правопорушенню буде надана в ході проведення досудового розслідування.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Контактные линзы с ...
Наступна новина: Зведений загін ...

КОМЕНТАРІ