На Вінничині бійці зведеного загону тренуються перед відправкою в зону АТО

На Вінничині бійці зведеного загону тренуються перед відправкою в зону АТО

16.10.14 16:09 0 753
Вінницькі міліціонери, які незабаром вирушать у зону проведення антитерористичної операції, де замінять своїх колег, проходять посилену підготовку.

Практичні тренування зі стрільби з бойової автоматичної зброї проводились на військовому полігоні з особовим складом структурних підрозділів вінницької міліції, який готується до несення служби по охороні громадського порядку в східних регіонах України.

В рамках тренування міліціонери могли перевірити свої реальні вміння поводження зі зброєю, підвищити майстерність ведення вогню та відпрацювати техніку обеззброєння та затримання злочинців і правопорушників.

За словами начальника штабу обласної міліції Олександра Короля, який керуватиме загоном правоохоронців у зоні АТО, така підготовка допоможе бійцям не лише професійно виконувати службові обов'язки, а й зберегти життя, здоров'я та повернутися додому живими і неушкодженими.

- Всі міліціонери добровільно записалися до загону та усвідомлюють, що їх очікує у неспокійних регіонах країни, - розповів Олександр Король. – Бійці готові до виконання поставлених завдань та завдяки тренуванням, почуватимуть себе впевнено в умовах бойових дій.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: З першого листопада у ...

КОМЕНТАРІ