На Вінничині міліцейський оркестр УМВС підтримав бійців, які знаходяться в зоні АТО, і взяв участь у благодійному концерті ,

На Вінничині міліцейський оркестр УМВС підтримав бійців, які знаходяться в зоні АТО, і взяв участь у благодійному концерті ,

16.10.14 14:24 0 882
Співочий міліцейський колектив УМВС Вінниччини долучився до благодійного концерту. Зібрані кошти будуть передані учасникам антитерористичної операції, які захищають цілісність держави на Сході.

14 жовтня, коли святкується Покрова Пресвятої Богородиці та День українського козацтва, Президент України встановив нове державне свято - День захисника України.

З цієї нагоди на площі Театральній біля пам'ятника великого Кобзаря був влаштований благодійний концерт на підтримку тих, хто самовіддано захищає незалежність та територіальну цілісність України заради її майбутнього.

Різні творчі колективи Вінниччини взяли участь у концерті. Не залишив без уваги благодійний захід творчий міліцейський колектив.

Українські пісні про лювов до рідного краю та Україну дарували солісти оркестру Валерій Батирєв, Оксана Славна, Ольга Плакидюк, Павло Пазюк та переможець музичного фестивалю «Крим мюзик фест 2012», золотий голос Поділля Олександр Онофрійчук.

видео

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: 1700 – за ...

КОМЕНТАРІ