На Вінничині працівниці Державної сільськогосподарської інспекції оголошено про підозру в отриманні неправомірної винагороди

На Вінничині працівниці Державної сільськогосподарської інспекції оголошено про підозру в отриманні неправомірної винагороди

16.10.14 17:17 0 707
Головного спеціаліста одного з відділів Державної сільськогосподарської інспекції правоохоронці затримали під час отримання неправомірної винагороди. 33-річна жінка вимагала хабар від представника одного з товариств району за не притягнення його до відповідальності за правопорушення у сфері земельного законодавства.

Працівники Управління державної служби боротьби з економічними злочинами затримали «на гарячому» під час отримання неправомірної винагороди головного спеціаліста Державної сільськогосподарської інспекції одного з районів області. Від представника одного з товариств району 33-річна жінка вимагала винагороду за не притягнення його до адміністративної відповідальності за самовільний захват земельної ділянки.

Як розповів начальник УДСБЕЗ УМВС України у Вінницькій області Станіслав Маклаков, неправомірну винагороду держпрацівниця забажала отримати натуральним продуктом – зерном ячменя. Її послуга «коштувала» 4 тонни зерна, що еквівалентно 10 тисячам гривень.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної винагороди службовою особою). За таке кримінальне правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією. Нечистій на руку працівниці держустанови оголошено про підозру.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ