На Вінничині чотири поліетиленових пакети з наркотичним зіллям вилучили міліціонери у жителя Бершадщини

На Вінничині чотири поліетиленових пакети з наркотичним зіллям вилучили міліціонери у жителя Бершадщини

16.10.14 16:45 0 779
Подрібнене листя, стебла та насіння коноплі вилучили працівники бершадської міліції у 32-річного жителя одного з сіл району. Зі слів правопорушника, наркотичне зілля він зберігав для власних потреб, оскільки час від часу любив покурити одурманюючу рослину.

Як розповів начальник Бершадського РВ УМВС України у Вінницькій області Олег Революк, до міліції надійшла оперативна інформація, що у власному будинку 32-річний житель одного з сіл району незаконно зберігає наркотичні речовини. Інформація підтвердилась під час санкціонованого обшуку у домогосподарстві підозрюваного.

В одній із кімнат житлового будинку виявлено згорток паперу, у якому знаходилась подрібнена речовина схожа на коноплю, чотири поліетиленових пакети з вмістом такої ж рослинної речовини та літрова банка з насінням коноплі. На горищі будинку міліціонери знайшли ще 14 стебел рослин коноплі та пристрій для її куріння.

За словами двічі судимого за наркотики правопорушника, коноплю він зберігав для власних потреб.

Вилучена речовина рослинного походження направлена в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Вінницькій області на експертизу. Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х позбавлення волі.

Бершадський РВ УМВС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Тернополі відзначили ...

КОМЕНТАРІ