Вінницька область: здійснено перевірку виборчих дільниць щодо стану протипожежної безпеки

Вінницька область: здійснено перевірку виборчих дільниць щодо стану протипожежної безпеки

16.10.14 08:42 0 2548
У зв’язку із проведенням 26 жовтня позачергових виборів до Верховної Ради України, інспекторський склад ГУ ДСНС Вінниччини провів перевірки виборчих дільниць щодо їх відповідності правилам пожежної та техногенної безпеки. Виборчі дільниці відвідає велика кількість населення і виникнення пожеж не виключається завдяки людському фактору. З метою недопущення надзвичайних ситуацій під час підготовки та проведення виборів, співробітники Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій України у Вінницькій області рекомендують керівникам виборчих комісій привести у належний протипожежний стан об’єкти відповідно до основних вимог пожежної безпеки.

При проведенні перевірок фахівці ДСНС звертали особливу увагу на забезпеченість приміщень місць голосування не менш як двома евакуаційними виходами, наявність ґрат на вікнах, детально перевіряли справність електромережі, кількість вогнегасників у приміщенні. Відповідно з головами та членами виборчих комісій, а також з обслуговуючим персоналом, який буде задіяний під час виборів, проводили додаткові інструктажі з питань пожежної безпеки.

На кожній виборчій дільниці розміщено наочну агітацію – пам’ятка з основними вимогами правил пожежної безпеки.

Під час проведення виборів потрібно уважно поставитися до дотримання правил пожежної безпеки, адже саме від їх виконання залежить безпека не тільки усієї документації, а й життя наших громадян. Саме з метою ефективного контролю за протипожежним станом на виборчих дільницях там чергуватимуть працівники ДСНС.

ГУ ДСНС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Хмельниччині службовий ...

КОМЕНТАРІ