В Житомирській області у Бердичеві оперативники затримали автомобільного злодія

В Житомирській області у Бердичеві оперативники затримали автомобільного злодія

16.10.14 08:04 0 801
14 жовтня до Бердичівського міськвідділу міліції звернувся 45-річний приватний підприємець із заявою про викрадення з його автомобіля майна.

На місці події працівники міліції встановили, що зловмисник, скориставшись тим, що «вазівка» заявника знаходилась у подвір'ї будинку, пошкодив замки дверцят та викрав із салону автомагнітолу.

Оперативники карного розшуку, провівши низку розшукових заходів встановили, що кримінальне правопорушення вчинив 23-річний місцевий житель. Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Шановні громадяни! Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, Ви ризикуєте безпекою Вашого майна. Будьте обачними та обережними. Виходячи з автомобіля навіть на декілька хвилин, не забувайте зачиняти вікна та дверцята, намагайтеся не залишати в салоні на видноті цінні речі, гроші, документи. Подбайте про надійну нічну стоянку для власного транспортного засобу. Також для попередження викрадення обладнайте авто протиугінними пристроями.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зведений загін ...
Наступна новина: У контексті ...

КОМЕНТАРІ