Сергій Шаранич: "Потрібно поважати Україну і себе в нашій країні"

Сергій Шаранич: "Потрібно поважати Україну і себе в нашій країні"

16.10.14 13:52 0 734
Керівництво закарпатської міліції, після відомих скандальних подій в Києві, закликає краян до толерантності й поваги до Закону.

Учора відбулися чергові сутички біля Верховної Ради України. Радикально налаштовані молодики штурмували будівлю, завдавши тілесних ушкоджень правоохоронцям, які стали їм на шляху. Як наслідок цієї ганебної сутички – півтора десятка поранених міліціонерів, двоє з яких перебувають у важкому стані. В одного бійця пробита голова, в іншого – пошкоджена вибухом нога.

- Кому була вигідна сутичка під Верховною Радою, крім ворогів України?! – резонно запитує міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. - Це потрібно лише тим політичним силам, хто може підтримувати себе лише в хаосі, хто в негативі бійок шукає для себе передвиборчий піар. Адже не було ніяких причин влаштовувати бійку під Радою. Як наслідок - Рада закрилася, зірвано голосування за соціальним законом щодо виділення коштів агентству, що займається справами поранених і ветеранів АТО. Зірваний закон, що регламентує голосування по 50000 військовослужбовцях, які перебувають у зоні АТО.

Міністр запевняє, що жодних потурань цьому безладу не буде. Міліція вже затримала 37 учасників масових заворушень. На них чекає відповідальність згідно з чинним законодавством.

На щастя, на Закарпатті ситуація контрольована, наші громадяни законослухняні й не йдуть на поводу в політиканів. Однак чим ближче до виборів, ситуація накалятиметься і певні політичні сили намагатимуться дестабілізувати ситуацію в краї. Міліція готова діяти рішуче з метою забезпечення правопорядку.

- Давайте поважати один одного і, головне, поважати Україну й себе в нашій країні. Якщо ми хочемо жити в Європі, то давайте по-європейськи мислити та жити. А в усьому цивілізованому світі Закон – понад усе, перед ним рівні всі, - закликає краян начальник УМВС області полковник Сергій Шаранич. - Давайте будувати суспільство, в якому панує верховенство Закону, а не право сили.

Водночас у закарпатської міліції достатньо сил і засобів для того, аби припинити будь-які безпорядки, незалежно від того, хто із політиків за ними стоятиме.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: На Львівщині легковик ...

КОМЕНТАРІ