Закарпатці везуть зі столиці дух Маршу слави Героїв УПА та проведуть в Ужгороді смолоскипний хід

Закарпатці везуть зі столиці дух Маршу слави Героїв УПА та проведуть в Ужгороді смолоскипний хід

16.10.14 08:56 0 774
14 жовтня 2014 року більше сотні націоналістів Закарпаття прибули в столицю для спільного чину задля визнання воїнів Української Повстанської Армії борцями за незалежність Української держави та з метою домогтися заборони в Україні комуністичної ідеології та політичних організацій, що її сповідують.

До поїздки в столицю долучилися жителі всіх районів краю, адже визнання боротьби українських повстанців давно очікують усі патріоти України. "Покрова завжди була великим святом для українства, надважливим днем в історії козацтва, це день створення Української Повстанської Армії, тому "Свобода" проводить такі масштабні акції щороку. Визнання вояків ОУН–УПА борцями за незалежність України стане ударом по путінській ідеології. Це принципове питання. В Ужгороді теж уже не вперше ми проводимо такого плану заходи. Ми раді визнати, що закарпатці активніше долучаються до патріотичних акцій", – зазначив голова Ужгородської міської організації ВО "Свобода" Томаш Лелекач.

Нагадаємо, що 15 жовтня 2014 року о 18:30 свободівці Закарпаття організовують віче, після якого відбудеться смолоскипний марш націоналістів на честь воїнів УПА.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові правоохоронці ...
Наступна новина: Тернопільським ...

КОМЕНТАРІ