На Хмельниччині службовий транспорт ДСО домчить охоронців на місце злочину за лічені хвилини

На Хмельниччині службовий транспорт ДСО домчить охоронців на місце злочину за лічені хвилини

16.10.14 08:48 0 977
Двічі на рік службовий транспорт Управління Державної служби охорони Хмельниччини проходить сезонний технічний огляд. представники автогосподарства обласного управління міліції перевірили готовність машин ДСО до роботи у зимовий період.

На території Управління ДСО людно, а службові автомобілі красиво вишикувалися в ряд. їх перевірятимуть на готовність до зимового періоду. Для проведення техогляду до Держслужби охорони прибули представники автогосподарства УМВС області.

— Під час перевірки звертаємо увагу на комплектацію аптечками та вогнегасниками. Також перевіряємо наявність технічної документації, страхових полісів, медичних довідок, справність спеціального обладнання та сам технічний стан автотранспорту, — розповів під час огляду начальник автогосподарства УМВС України в Хмельницькій області Дмитро Медведчук.

Приємно, що серед вишикуваної техніки чимала кількість нових транспортних засобів. Водії, яким довірено кермо автомобілів, підтримують своїх «залізних коней» в гарному робочому стані, чистоті, а ремонтні роботи різного ступеню складності виконуються переважно власними силами колективу автотранспортного господарства.

Під час перевірки автомобілі були визнані придатними для використання у службових цілях, а тому, після завершення технічного огляду, весь задіяний в ньому транспорт відбув для виконання повсякденних службових завдань.

УДСО при УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: Міліція Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ