На Хмельниччині правоохоронці регулярно зустрічаються із вихованцями закладів профтехосвіти

На Хмельниччині правоохоронці регулярно зустрічаються із вихованцями закладів профтехосвіти

16.10.14 12:31 0 955
Усім відомо, що профілактика — найкращий спосіб попередження скоєння злочинів, особливо, якщо йдеться про підростаюче покоління. Саме з метою забезпечення соціального і правового захисту дітей, попередження злочинів, вчинених неповнолітніми, працівники Ізяславського райвідділу міліції постійно проводять у навчальних закладах району профілактичні заходи на правову тематику.

Чергова профілактична та профорієнтаційна бесіда відбулась днями в Плужнянському професійному аграрному ліцеї міста Ізяслав. У залі зібралося близько 80 учнів. Поспілкуватися із підлітками прийшли старший дільничний інспектор міліції Олександр Кашевар та інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями Ізяславського РВ УМВС Крістіна Чепуліс.

Крістіна Станіславівна розповіла ліцеїстам, як потрібно поводитись, щоб не мати проблем із законом, а також пояснила, з якого віку наступає кримінальна та адміністративна відповідальність. А Олександр Кашевар поговорив із підлітками про статистику вчинення правопорушень неповнолітніми. Варто додати, що свої розповіді правоохоронці ілюстрували прикладами з життя, що викликало жвавий інтерес в аудиторії.

— Такі профілактичні бесіди допомагають у доступній формі роз'яснити дітям всю повноту відповідальності перед законом та сприяють в усвідомленні їхніх прав та обов'язків, — каже начальник Ізяславського райвідділу майор міліції Андрій Шкраба. — Я вважаю, що лише спільними зусиллями педагогів, батьків та правоохоронців можна отримати позитивні результати у вихованні дітей.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині пройшли ...

КОМЕНТАРІ