На Хмельниччині працівники ДАІ протягом години затримали водія, який зник з місця ДТП

На Хмельниччині працівники ДАІ протягом години затримали водія, який зник з місця ДТП

16.10.14 09:31 0 784
У райцентрі Красилів водій автомобіля «Ford» грубо порушив правила дорожнього руху і наїхав на пішохода, а потім, залишивши того посеред дороги у вкрай важкому стані, зник з місця скоєння ДТП. Та вже за годину інспектори ДАІ затримали зловмисника і доправили його у райвідділ міліції.

Жахливе ДТП, яке відрізняється своєю байдужістю, сталося 14 жовтня ввечері у райцентрі Красилів. 37-річний місцевий житель, перебуваючи за кермом автомобіля «Ford», виконував обгін у недозволеному місці, і тільки виїхав на зустрічну смугу, як під його колесами опинився пішохід, який переходив дорогу.

Водій авто, не зупиняючись, зник з місця пригоди та, на щастя, свідки ДТП запам'ятали автомобіль і відразу повідомили місцеве ДАІ про втікача.

Отримавши інформацію, вартові доріг розпочали розшук горе-водія, і вже через годину його було затримано.

Тим часом небайдужі перехожі викликали швидку допомогу потерпілому. 50-річний місцевий житель отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та був госпіталізований до реанімаційного відділення Красилівської центральної районної лікарні.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу в розмірі від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Втретє у Тернополі ...
Наступна новина: Міліція попереджає: ...

КОМЕНТАРІ