Лише 1% закладів харчування України використовує безпечні для здоров’я продукти, – ЗМІ

Лише 1% закладів харчування України використовує безпечні для здоров’я продукти, – ЗМІ

16.10.14 14:57 0 1022
Цього року в Україні через зіпсовані м'ясо та інші продукти отруїлися майже 120 тисяч людей, близько півсотні – померли. Водночас лише 1% громадських закладів харчування можуть повністю гарантувати якість та безпечність продуктів, а також здоров'я свого персоналу, який і готує та подає їжу клієнтам.

Ветеринарна міліція постійно проводить рейди по кафе, ресторанах, аби виявляти ті заклади, які труять своїх клієнтів, і закривають такі «забігайлівки». Знаходять там протухле м’ясо, недоїдки в холодильниках, прострочені продукти та купи сміття.

Офіційної статистики немає, але, як кажуть лікарі, лише 1% закладів харчування – а це ресторани, фаст-фуди, кафе – можуть повністю контролювати якість продуктів, безпечність їжі та здоров’я свого персоналу, передає ТСН.

Новости

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ