Українці Італії передали бійцям АТО медикаменти та теплі речі

Українці Італії передали бійцям АТО медикаменти та теплі речі

16.10.14 14:38 0 766
Українська громада італійського міста Салерно провела пішу ходу та маніфестацію за мир в Україні та проти агресії Путіна. На акції зібрали кошти для допомоги бійцям АТО.

Про це повідомив Олесь Городецький, координатор Оргкомітету Євромайдан Рим.

Вулицями міста пройшла колона з національною українською символікою та плакатами українською та італійською мовами.

Піша хода закінчилася маніфестацією на площі Кавур, що на морському узбережжі. Перехожі вслухалися в гасла маніфестантів, аплодували та висловлювали свою солідарність Україні. Багато італійців підходили та розпитували про ситуацію в Україні.

Українська громада італійського міста Салерно провела пішу ходу та маніфестацію за мир в Україні та проти агресії Путіна. Фото: vidia.org

«Українська криза» замовчується італійським телебаченням. Ми думали, що війна закінчилась», – говорили італійці. Під час ходи звучали українські патріотичні пісні та розповіді про ситуацію в Україні італійською мовою.

На запрошення організаторів, участь в акції взяла делегація з Риму з оргкомітету Євромайдану Рим, представники громади Вітербо, Неаполя та інших міст.

На акції зібрали 220 євро, на які організатори з Салерно вже замовили медикаменти, кровоспинні препарати, антисептики та інше, котрі будуть відправлені в зону АТО. Крім того, активісти з Салерно передали декілька коробок з теплими речами та продуктами харчування, пише VIDIA. Новости

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ