Рівненщина: соціальна реклама – вагомий важіль, що здатен змінити ставлення громадськості до існуючих проблем!

Рівненщина: соціальна реклама – вагомий важіль, що здатен змінити ставлення громадськості до існуючих проблем!

16.10.14 16:37 0 753
З початку року на території Рівненської області спостерігається зростання кількості дорожньо-транспортних пригод за участю підростаючого покоління та водіїв мототранспорту. На жаль, не зважаючи на це, більшість учасників дорожнього руху не надто переймаються жахливими наслідками, до яких призводить ігнорування елементарних правил дорожнього руху.

Однак, змінити ситуацію на краще все ж таки можна. Одним із механізмів впливу на свідомість кожного учасника дорожнього руху є соціальна реклама. До речі, науковцями доведено, що соціальна реклама – вагомий важіль, який здатен змінити ставлення громадськості до існуючих суспільних проблем, а також сформувати у них свідоме ставлення до необхідності дотримання правил безпечної поведінки на дорозі.

Немалий внесок у пропаганду відповідального ставлення до виконання вимог ПДР роблять і працівники Державтоінспекції Рівненщини. Вартові доріг намагаються переконати рівнян про доцільність неухильного дотримання Правил дорожнього руху за допомогою зовнішньої соціальної реклами. Ідея розроблених білбордів – зробити ставку на емоційну складову кожного учасника дорожнього руху. Фахівці вважають, що саме цей фактор працює куди краще, ніж будь-які заборони. І тому, такі білборди навряд чи когось залишать байдужими.

Працівники Державтоінспекції Рівненської області сподіваються, що за допомогою соціальної реклами вдасться вплинути на свідомість учасників дорожнього руху задля збереження найціннішого – життя.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Володимир Гунчик: ...

КОМЕНТАРІ