У Тернополі з’явився ще один універсальний спортивний майданчик

У Тернополі з’явився ще один універсальний спортивний майданчик

16.10.14 14:44 0 698
Міський голова Тернополя Сергій Надал взяв участь у відкритті оновленого спортивного майданчику, який реконструювали на вул. Вербицького, 6. Він є універсальним, стандартних розмірів та призначений для проведення різних ігрових видів спорту. Тут проведено повністю капітальний ремонт, обладнано штучне покриття, встановлено огорожу та оновлено весь спортивний інвентар.

«Ми вирішили зробити майданчик спеціально у густонаселеному масиві, недалеко від навчального закладу, де навчаються більше 200 дітей із прилеглих будинків, - розповідає міський голова Сергій Надал. – Спорт є одним із пріоритетів у нашій роботі. Спорт – це, нажаль, недешеве задоволення, для того, щоб відкривати подібні об'єкти не знаходилось грошей в міському бюджеті протягом десятиліть. Але, не дивлячись на складну фінансову кризу і непевні часи, ми не відступаємо від власних планів і намірів. Сподіваюсь, що новий спортивний майданчик стане справжнім центром фізичного виховання і спорту в цьому мікрорайоні».

Як зауважив міський голова, це вже другий спортивний майданчик в Тернополі, який відкрили цього року. Програма будівництва спортивних об’єктів триватиме і в наступні роки.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Ужгороді міліціонери ...

КОМЕНТАРІ