Тернопільські міліціонери, які повернулися із зони АТО, подякували школярам за підтримку ,

Тернопільські міліціонери, які повернулися із зони АТО, подякували школярам за підтримку ,

16.10.14 15:54 0 883
Вигуками «Слава героям!», оплесками та коридором шани зустріли учні 29 Тернопільської школи правоохоронців, які днями повернулися із зони проведення антитерористичної операції. Бійці завітали до навчального закладу, аби особисто подякувати дітям, які їх підтримували своїми листами, оберегами та іншою допомогою на сході.

- Ваші листи - це найбільша моральна підтримка для нас. Вас виховують справжніми патріотами, - подякував на зустрічі командир зведеного загону працівників УМВС України в Тернопільській області Андрій Дудар.

Учні, батьки та педагогічний колектив 29 школи почали займатися волонтерством ще з часів Майдану. Продовжили свою добру справу вони і з початком бойових дій на Сході. Збирали усе – від продуктів – до одягу. Окрім цієї допомоги вони передали майже 9 тисяч гривень на купівлю автомобіля підвищеної прохідності для бійців зони АТО. Неординарно відзначили у цій школі і свято Вчителя. Цього року воно проходило під гаслом: «Наше професійне свято - в підтримку воїнів АТО». Завдяки спільним зусиллям діти, вчителі та батьки зібрали ще 20 тисяч гривень.

- Це ми не заради забави, – каже директор школи Анатолій Ятищук. – Це – для нашого майбутнього, майбутнього тих, хто тут навчається, хто виховується. Заради того, щоб Україна була, як держава самостійна, вільна, щоб була дійсно європейською країною для людей.

Українського захисника, який визволяє нашу землю від окупантів, зобразила на своєму малюнку четвертокласниця Катерина Парастюк. Такий подарунок дівчинка малювала бійцям, які знаходяться в зоні АТО з надією про якнайшвидше закінчення війни та їхнє повернення додому.

- Я малювала малюнок для бійців АТО. Я дуже хочу, щоб війна закінчилася, щоб все було добре і Росія з нами вже не воювала, а щоб усе знову було мирно, - каже дівчинка.

Під час зустрічі правоохоронці розповіли школярам про свою службу в зоні АТО. Діти з неприхованою цікавістю слухали історії бійців, задавали їм запитання.

Правоохоронці вдячні дітям за неабияку моральну підтримку. Листи та обереги від дітей – ось, що зігрівало їх серце і не давало їм падати духом.

Міліціонери, в свою чергу, в знак подяки передали дітям фотографії з зони АТО, на яких зображені бійці з їхніми малюнками та оберегами.

<

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ