У Львівській області у Дрогобичі працівники підбили підсумки роботи

У Львівській області у Дрогобичі працівники підбили підсумки роботи

16.10.14 09:52 0 766
Працівники Дрогобицького міського відділу міліції Головного управління МВС України у Львівській області підвели підсумки роботи за 9 місяців цього року.

У нараді взяли участь - куратор Дрогобицького міського відділу міліції заступник начальника слідчого управління ГУМВСУ у Львівській області підполковник міліції Микола Самарчук, начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Андрій Білас, а також особовий склад підрозділу.

Насамперед, на нараді охарактеризували стан злочинності та правопорядку на території міста, додержання правоохоронцями вимог законодавства, спрямованого на профілактику злочинності та окремих категорій злочинців.

«Однією з причин скоєння великої кількості злочинів є неналежна профілактично-роз'яснювальна робота на місцях, з особами, що повернулись з місць позбавлення волі, бо саме вони скоюють більшість зазначених злочинів», - зауважив Андрій Білас.

Підполковник міліції Микола Самарчук зазначив, що актуальним залишається питання дотримання співробітниками міліції обліково-реєстраційної дисципліни, своєчасної і повної реєстрації заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та події, прийняття відповідних заходів реагування.

«Громадяни, які звертаються до міліції по допомогу, повинні почувати себе захищеними й впевненими, що саме тут з їхньою проблемою розберуться й приймуть законне рішення»,- наголосив Микола Самарчук.

Зокрема, протягом 9 місяців 2014 року в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та події Дрогобицького МВ ГУМВС України у Львівській області зареєстровано 6749 заяв та повідомленьпро вчинення кримінальних правопорушень та пригод, з яких 2321 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та по 3232 – прийнято рішення відповідно до Закону України «Про звернення громадян». За дев'ять місяців цього року працівники Дрогобицького міського відділу міліції розкрили 381 злочинів загально кримінальної спрямованості. Співробітники СКР Дрогобицького міського відділу розкрили 111 злочинів, а саме: 1 вбивство, 2 розбійних напади, 13 грабежів, 85 крадіжок, 25 фактів незаконного обігу наркотичних речовин, 6 фактів незаконного обігу зброєю, 6 факти нанесення тілесних ушкоджень, 1 факт незаконного заволодіння автотранспортним засобом, 12 фактів хуліганства, 36 факти шахрайства.

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків розкрили та внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань 25 фактів пов'язаних із незаконним обігом наркотиків за статтею 309 ККУ, 307ККУ.

Співробітники кримінальної міліції у справах дітей провели ряд оперативно-профілактичних заходів: «Діти вулиці», «Денне місто», «Канікули», «Профілактичний рейд по виявленню жебракування та бродяжництва», «Рейд по дотриманню законодавства продажу неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів». Всього службою складено – 131 адміністративні протоколи, за різними статями кодексу України про адміністративні правопорушення. Розкрито 17 злочинів вчинених відносно неповнолітніх. СДСБЕЗ розкрили та внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 69 фактів щодо скоєння злочинів у сфері економіки.

Безпосередньо дільничні інспектори розкрили 129 злочинів. Виявили та притягнули до адміністративної відповідальності 935 осіб, що вчинили різного роду правопорушення. Дільничні інспектори міліції відвідали 26 000 помешкань громадян та організацій, роздали візитки та провели профілактичні бесіди щодо недопущення порушень громадського порядку та скоєння злочинів.

Полковник міліції Андрій Білас аналізуючи результати оперативно-службової діяльності міськвідділу за дев'ять місяців 2014 року, відзначив, що усі служби мають позитивні напрацювання і досягнення.

На завершення керівник міськвідділу звернув увагу міліціонерів на сумлінне виконування службових обов'язків, дотримання законності у розслідуванні кримінальних проваджень, ввічливе спілкування з людьми, адже робота правоохоронних органів направлена на те, щоб захищати права та свободу громадян.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталі Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В одному із готелів ...

КОМЕНТАРІ