У Львівській області у Червонограді правоохоронців підбили підсумки роботи

У Львівській області у Червонограді правоохоронців підбили підсумки роботи

16.10.14 14:32 0 956
Працівники Червоноградського міського відділу міліції Головного управління МВС України у Львівській області підвели підсумки роботи за 9 місяців цього року.

У нараді взяли участь - начальник управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області майор міліції Гладюк Микола Дмитрович, начальник Червоноградського МВ полковник міліції Володимир Калиш, а також особовий склад підрозділу Насамперед, Микола Гладюк довів до усіх присутніх основні вимоги які ставляться перед працівниками міліції. Також повідомив про результати роботи за вищевказаний період керівників відділень міськвідділу та дав оцінку їхній роботі.

Зокрема, за 9 місяців 2014 року співробітники Червоноградського міського відділу міліції зареєстровано в єдиний облік 4317 заяв та повідомлень. З них, зареєстровано в ЄРДР – 2079, матеріалів списано в справу - 1998; складено 170 адміністративних протоколів. Зокрема, сектором карного розшуку розкрито 154 злочинів. СБНОН - 13. Протягом звітного періоду працівники ВКМСД - розкрили 11, також розшукали 8 неповнолітніх дітей, склали 116 адміністративних протоколів, з них 99 на дорослих та 17 на неповнолітніх. Сектором державної служби боротьби з економічною злочинністю розкрито 30 злочинів. Дільничними інспекторами міліції розкрито 95 злочинів, розшукано 13 осіб, 13-тьом раніше судимим встановлено адміністративний нагляд, складено 460 адміністративних протоколів.

Працівники Червоноградського міського відділу розшукали 15 злочинців оголошених у розшук та трьох безвісті зниклих осіб. Кількість кримінальних правопорушень, зареєстрованих в ЄРДР-1834, кількість кримінальних правопорушень по яких особі повідомлено про підозру-326, кількість осіб, яким повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення-191, зупинено досудове розслідування-12, закінчено досудове розслідування по 1635 кримінальних правопорушеннях, з них звернено до суду з обвинувальним висновком-262, закрито кримінальних проваджень-1317.

На завершення наради начальник управління карного розшуку подякував всім працівникам міліції за проведену роботу та побажав сил та терпіння на наступний рік.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Українці Італії передали ...

КОМЕНТАРІ