У Львівській області в інституті лідерства та управління УКУ продовжується навчання для громадськості

У Львівській області в інституті лідерства та управління УКУ продовжується навчання для громадськості

16.10.14 11:33 0 817
Цьогоріч з 31 жовтня до 1 листопада в Українському католицькому університеті відбудеться черговий тренінг для громадськості Львівщини. Дводенний курс «Управління проектами» організовує Інститут лідерства та управління УКУ спільно з департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА.

Як зазначають організатори, курс сприятиме розумінню процесу управління проектами, основних етапів впровадження проектів від ідеї до оцінки результатів. На завершення тренінгу учасники отримають чітко визначені методології, змістовні та систематизовані знання в галузі управління проектами, а також мінімальний набір інструментів і методик для застосування в повсякденній роботі.

До участі запрошуються представники громадських організацій, молодіжних об'єднань, ініціативних груп та окремі громадяни, які працюють в громадському секторі міста Львова та області.

Реєстрація триває до 28 жовтня 2014 року за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1oXp7OBSL7SOGIYttU5LPs1izo4ZaMam5Of_ngrrSeIw/viewform.

За інформацією департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА, навчання відбувається в рамках реалізації Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2014 рік.

Нагадаємо, що всього передбачено проведення 15 одноденних тренінгів, які включають різні аспекти діяльності та розвитку організацій, а також співпрацю з органами влади. Тренерами є найкращі експерти третього та бізнес-секторів України, які є викладачами програми Інституту лідерства та управління «Управління неприбутковими організаціями».

На вже відбулось 8 тренінгів, серед яких триденні: «Побудова моделі фінансової стабільності для громадських організацій» і «Соціальна інновація – від ідеї до втілення!» та одноденні: «Переговори та ефективна комунікація, як інструменти підвищення якості діяльності інститутів громадянського суспільства» і «Управління людським потенціалом ГО».

Навчальні курси відбуватимуться в Українському католицькому університеті до кінця листопада 2014 року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: на ...
Наступна новина: Інформація для осіб, які ...

КОМЕНТАРІ