Володимир Харчук зустрівся з представниками матерів та родичів військових третього батальйону територіальної оборони Львівщини

Володимир Харчук зустрівся з представниками матерів та родичів військових третього батальйону територіальної оборони Львівщини

16.10.14 12:54 0 794
15 жовтня заступник голови ЛОДА Володимир Харчук зустрівся з представниками матерів та родичів солдат та бійців третього батальйону територіальної оборони Львівщини Оксаною Синицею та Мартою Бухтяк.

Він ознайомив родичів бійців з листом, що надійшов з Міністерства оборони і зазначив, що облдержадміністрацією зроблено усе можливе задля вирішення проблем, які просили врегулювати родичі військових під час минулої зустрічі.

Володимир Харчук поінформував родичів, що третій батальйон територіальної оборони Львівщини матиме юридичну адресу. Заплановано, що юридична адреса буде у Яворівському районі Львівської області. Після демобілізації військові зможуть далі продовжувати військову службу, а якщо не матимуть бажання надалі пов'язати власне життя з військовою справою, матимуть можливість повернутися до цивільного життя.

Володимир Харчук також повідомив, що згідно з інформацією Міноборони, ротація особового складу 3 батальйону відбудеться до кінця листопада 2014 року.

“До кінця жовтня буде визначено механізм проведення ротації. Він особисто повідомить представникам рідних військовослужбовців щодо процедури ротації. Закликаю Вас до діалогу та прошу не піддаватися на провокації на нагнітання ситуації”, – сказав Володимир Харчук.

Заступник голови ЛОДА поінформував, що проводиться забезпечення матеріально-технічними засобами військових третього батальйону.

Нагадаємо, що вчора, 14 жовтня прес-служба ЛОДА оприлюднила лист-відповідь Міноборони.

3-ій батальйон територіальної оборони з 09.07.2014 року переданий в оперативне підпорядкування керівнику антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. У той же час, враховуючи тривалий строк виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції, Генеральним штабом Збройних Сил України заплановано провести ротацію особового складу батальйону до кінця листопада 2014 року», – сказано у відповіді Міноборони.

На прохання родичів військовослужбовців 3 батальйону, Львівська ОДА також звернулась до Міноборони за роз'ясненням з приводу визначення юридичної адреси. «Батальйони територіальної оборони не мають пункту постійної дисклокації, їм визначається лише місця формування (розформування) та виконання бойових завдань», – йдеться у відповіді Міноборони.

Як повідомив заступник голови Львівської ОДА Володимир Харчук, із відповіддю, яка надійшла з Міноборони, він ознайомив представників матерів та родичів військовослужбовців. “Ми відкриті до спілкування із рідними військовослужбовців, і реагуємо на усі їх звернення у межах компетенції Львівської ОДА. Тому на немає жодних підстав вдаватись до таких крайніх методів як перекриття доріг, що паралізує рух у центрі Львова”, – зазначив Володимир Харчук.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ