Йосиф Ситник взяв участь у відкритті Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинности-2014

Йосиф Ситник взяв участь у відкритті Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинности-2014

16.10.14 14:56 0 791
У Львові 15 жовтня 2014 року в Палаці спорту "Україна" перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації, керівник обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Йосиф Ситник привітав із урочистим відкриттям учасників Львівського міжнародного форуму індустрії та гостинності.

Перший заступник голови Львівської облдержадміністрації висловив особливу подяку організаторам форуму Акціонерному товариству "ГалЕКСПО", які створили підґрунтя для налагодження співпраці, народження цікавих ідей, а також сприяли відкриттю нових можливостей у розвитку туристичної справи.

"Приємно констатувати, що Львівщина стає все привабливішою для туристів. Змінився і сам підхід Львівської облдержадміністрації до розвитку туристичного комплексу – реалізуються нові проєкти з вдосконаленням інфраструктури, активно здійснюється ефективна маркетингова політика в формуванні туристичного бренду регіону, розробляються нові туристичні маршрути, створюється привабливе соціяльно-культурне середовище", – повідомив Йосиф Ситник.

Націоналіст також зазначив, що привернення уваги до можливостей та вагомості туристичної галузі – це завдання усього суспільства. "В умовах економічного спаду, військового протистояння та дефіциту ресурсів в Україні туристична індустрія має шанс стати важливим інструментом розв'язання не тільки економічних і внутрішньополітичних, але й евроінтеграційних проблем країни", – додав Йосиф Ситник.

За словами свободівця, туризм є важливим чинником у створенні позитивного іміджу на вітчизняній та міжнародній арені. "Адже імідж туристичної привабливості визначає місце країни чи регіону в світі, формує інтерес до країни і стає частиною національного капіталу, – зазначив націоналіст. – Туризм відіграє не менш важливу, а, можливо, і надважливу функцію як зброя ідеологічна і світоглядна. В умовах утвердження та відродження України туризм став одним із найдієвіших засобів виховання патріотичної свідомості, формування національної гідності, порозуміння та зближення людей, єдності та соборності держави".

Перший заступник голови ЛОДА побажав учасникам форуму яскравих вражень, міцного здоров'я, невичерпного оптимізму, цікавих зустрічей, надійних ділових контактів та плідної роботи.

Зазначимо, в межах заходу, який триватиме три дні, відбудеться відразу три спеціялізовані виставкові заходи: XV міжнародна виставка-ярмарок "ТурЕКСПО", VIII спеціялізована виставка "Готельний та ресторанний бізнес", VII спеціялізована виставка "Континент розваг: Спорт-Відпочинок-Дозвілля".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Загін буковинських ...
Наступна новина: Лише 1% закладів харчування ...

КОМЕНТАРІ