Львівські правоохоронці спільно з активістами не допустили порушень громадського порядку під час маршу УПА

Львівські правоохоронці спільно з активістами не допустили порушень громадського порядку під час маршу УПА

16.10.14 09:15 0 804
У Львові, 14 жовтня, відбулися урочисті заходи з нагоди 72-ї річниці утворення Української Повстанської Армії та Дня Українського козацтва. Охорону громадського порядку забезпечували майже 500 працівників міліції разом з представниками громадських формувань.

Урочистості розпочалися зі Святої Літургії в гарнізонному храмі Св. Петра і Павла ще о 10:00 годині ранку, де були присутні ветерани Української повстанської армії.

Протягом цілого дня у місті відбувалися різні дійства з нагоди відзначення знаменних дат, а саме: ритуал прийняття Урочистої Клятви першокурсниками Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Крут, який відбувся біля пам'ятника Т. Шевченку. Покладання квітів до Меморіалу невідомому вояку УПА, Меморіалу Армії на Личаківському цвинтарі та Меморіалу Січовим Стрільцям на Янівському цвинтарі.

О 19:00 біля пам'ятнику В'ячеславу Чорноволу на вулиці Винниченка, розпочали пішу ходу з нагоди вшанування пам'яті вояків УПА майже 300 чоловік, які пройшли через центральну частину міста до пам'ятника Степанові Бандері, де відбулося урочисте віче.

Завдяки злагодженій роботі представників громадських формувань та працівників міліції, грубих порушень громадського порядку допущено не було.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: «Поклик серця»
Наступна новина: ДТП на Волині: в лікарні ...

КОМЕНТАРІ