Зведений загін івано-франківської міліції: повернення з почуттям виконаного обов'язку

Зведений загін івано-франківської міліції: повернення з почуттям виконаного обов'язку

16.10.14 08:02 0 970
Зі сльозами радості, що прийшли на зміну тривогам і невідомості, та оплесками і з гордістю зустрічали прикарпатці 95 бійців міліцейського загону, які упродовж місяця забезпечували охорону громадського порядку у місті Маріуполь.

Передусім командир зведеного загону полковник міліції Михайло Кушнірик доповів керівництву обласного управління внутрішніх справ про належне виконання покладених завдань в зоні проведення антитерористичної операції. За традицією, прибулих бійців зустріли з хлібом-сіллю.

Як і годиться, усі присутні вшанували пам'ять про загиблих при виконанні службових обов'язків працівників міліції хвилиною мовчання. Відтак запрошений на урочисту зустріч військовий капелан протоієрей Валерій, який, до речі, сам нещодавно повернувся із зони проведення АТО, виголосив подячну молитву за щасливе повернення правоохоронців на Івано-Франківщину.

Прикарпатських міліціонерів привітали заступник голови Івано-Франківської обласної держадміністрації Сергій Адамович та заступник очільника обласної ради Остап Дзеса. Вони подякували працівникам органів внутрішніх справ за самовіддану службу та пораділи за те, що усі вони повернулися неушкодженими до рідного краю.

Звертаючись до бійців зведеного загону, перший заступник начальника УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Віталій Ільчишин висловив їм вдячність за виконаний з честю професійний обов'язок та вірність Присязі. Усі 95 міліціонерів, які прибули зі східного регіону України, нагороджені Почесними грамотами та заохочені грошовими винагородами.

Щирими і щемними були вітання від найменших – вихованців дитячого садочка УМВС в області «Веселка». Дітки подарували працівникам міліції, які щойно повернулися з Маріуполя, квіти та власні малюнки. А Заслужений артист України полковник міліції у відставці Володимир Коваленко виконав своєрідний міліцейський гімн «Це не служба, це – доля: одягнути мундир…».

Та, безперечно, найбільше раділи поверненню міліціонерів їх родини, друзі та колеги по службі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ