У Волинській області продати крадене зловмиснику завадили дільничні інспектори міліції

У Волинській області продати крадене зловмиснику завадили дільничні інспектори міліції

16.10.14 14:39 0 780
Тепер волинянин може потрапити за ґрати на шість років.

До чергової частини луцького районного відділу міліції надійшло повідомлення 53-річного місцевого жителя про те, що невідома особа викрала з орендованого приміщення електричні інструменти та дизпаливо.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 19-річний місцевий житель. Раніше молодик не потрапляв у поле зору правоохоронців.

Як з'ясувалося згодом, спритник ніде не працює, тож вирішив заробити. У приміщення тракторної бригади чоловік проник через вікно. Шукаючи речі, які можна було б без проблем продати, спритник натрапив на електричні інструменти та дизпаливо.

Протягом двох днів зловмисник підбирав покупців, але продати крадене йому завадили працівники сектору дільничних інспекторів міліції райвідділу міліції. Тож викрадені інструменти вилучили та повернули власнику.

Слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тапер чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі з’явився ще ...

КОМЕНТАРІ