ДТП на Волині: в лікарні опинилися троє осіб

ДТП на Волині: в лікарні опинилися троє осіб

16.10.14 09:23 0 818
Три дорожньо-транспортні пригоди були зафіксовані протягом доби на території області.

У результаті порушення правил обгону зіштовхнулися три автомобілі. Автопригода відбулася близько 16-ї години на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне у селі Смолигів Луцького району. 31-річний водій автомобіля «OPEL VIVARO», житель Локачинського району, здійснюючи обгін, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем «OPEL ASTRA» під керуванням 39-річного жителя Луцького району. У результаті автомобіль марки «FIAT DUCATO», яким керував 22-річний лучанин, виїхав на праве узбіччя і зіткнувся з автомобілем «OPEL ASTRA», позаду якого він рухався.

Внаслідок ДТП водій «OPEL ASTRA» отримав тілесні ушкодження і госпіталізований у Волинську обласну клінічну лікарню.

Велосипедист - це рівноправний учасник дорожнього руху. На жаль, 27-річна лучанка, водій автомобіля «Мерседес», проігнорувала це правило, внаслідок чого було травмовано 40-річного водія двоколісного транспорту, жителя обласного центру. Дорожньо-транспортна пригода відбулася близько 20-ї години. Водій автомобіля, здійснюючи поворот праворуч, не надала перевагу велосипедисту, який їхав прямо в попутному напрямку.

У результаті зіткнення велосипедист із тілесними ушкодженнями госпіталізований у лікарню.

Цього ж дня близько 19-ї години у селі Черкаси Ковельського району 40-річний водій автомобіля «Фольксваген Пасат», не вибрав безпечної швидкості руху, а відтак транспортний засіб з'їхав у кювет та зіткнувся з придорожнім деревом.

Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у Ковельську центральну районну лікарню.

За фактами автопригод проводиться досудове розслідування.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: Більше п'яти тонн ...

КОМЕНТАРІ