У волинянина правоохоронці вилучили курильну суміш

У волинянина правоохоронці вилучили курильну суміш

16.10.14 10:11 0 784
Правоохоронці продовжують здійснювати відпрацювання місць розповсюдження курильних сумішей, які можуть містити в своєму складі особливо небезпечні наркотичні та психотропні речовини.

У місті Рожище співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків спільно із працівниками карного розшуку та дільничними інспекторами міліції Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області затримали 19-річного молодика. У нього правоохоронці виявили та вилучили близько 25 грамів курильної суміші – речовини рослинного походження з ароматизатором.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України

– Наркотичну речовину правоохоронці вилучили та направили в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області, – повідомив начальник відділу БНОН обласного управління міліції майор міліції Володимир Костанюк. – У разі виявлення у даних сумішах наркотичної чи психотропної речовини винна особа нестиме кримінальну відповідальність згідно із чинним законодавством.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ