Володимир Гунчик: Харчова промисловість працює у тісному тандемі з аграрною галуззю. Саме їх розвиток є також пріоритетним у стратегічному розвитку регіону

Володимир Гунчик: Харчова промисловість працює у тісному тандемі з аграрною галуззю. Саме їх розвиток є також пріоритетним у стратегічному розвитку регіону

16.10.14 11:14 0 788
У Луцьку відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників харчової промисловості. З професійним святом представників галузі привітали голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, перший заступник голови облради Олександр Пирожик, колеги.

“Харчова промисловість працює у тісному тандемі з аграрною галуззю. Саме їх розвиток є пріоритетним у стратегічному розвитку регіону.”, - зазначив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик у вітальному слові.

За його словами, для реалізації якісних продуктів на європейських ринках, волинським підприємствам не слід боятися впроваджувати новітні технології, працювати за світовими стандартами й використовувати досвід закордонних компаній. “Розвиток підприємств дасть поштовх до створення нових робочих місць для молоді, виробництва нових видів продукції — за цим стоїть розквіт регіону. Ми маємо безмежні багатства - потрібно максимально використовувати потенціал землі, адже люди повинні відчували гордість за свою роботу”, - підкреслив голова облдержадміністрації.

Володимир Гунчик побажав працівникам галузі особистого здоров'я і здорових продуктів харчування.

Як розповіли в ході урочистостей, в області працює понад 100 підприємств, які виробляють продукти харчування. Вони є якісними, безпечними, конкурентоспроможними на українському ринку та поступово завойовують європейський. європейському ринках. переконливим доказом є товари Волині, які здобули перемогу на регіональному етапі цьогорічного Всеукраїнського конкурсу “100 кращих товарів України” та є всеукраїнськими лауреатами минулих років.

З нагоди професійного свята Володимир Гунчик вручив представникам галузі відзнаки облдержадміністрації.

Гості заходу мали змогу оглянути виставку-презентацію продукції підприємств харчової та переробної промисловості області та учнів технікуму, а також — продегустувати її .

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Вінницькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ