В Луцьку підприємство “АТП № 1” працює над покращенням послуг з перевезення пасажирів

В Луцьку підприємство “АТП № 1” працює над покращенням послуг з перевезення пасажирів

16.10.14 10:59 0 779
На шньому засіданні виконавчого комітету про виконання приватним підприємством “АТП №1” договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом вчергове присутніх інформував директор Олександр Шаміс. Він зауважив, що його підприємство здійснює перевезення на маршрутах № 11 та 19.

За його словами, у липні місяці уже був звіт, а тому нині він поінформував про проведену роботу у період з липня до жовтня 2014 року. Він зазначив, що були враховані зауваження, озвучені попереднього разу. Зокрема, постійно проводяться бесіди з водіями щодо дотримань правил дорожнього руху, графіків руху, доїзду до кінцевих зупинок тощо. Крім того, вживаються різноманітні методи впливу аж до звільнення з роботи.

Олександр Шаміс зауважив, що ще однією проблемою є постійні поломки GPS -приладів, які встановлені в автобусах.

Щодо результатів виконання графіків, то вони покращилися.

Директор підприємства “АТП № 1” поінформував, що з липня до жовтня надійшло дві скарги на роботу автобусів на маршрутах, які вони обслуговують. По кожному факту проведено перевірку.

Начальник управління транспорту та зв'язку Анатолій Миронюк зауважив, що це один з кращих перевізників, які працюють на міських маршрутах, результати роботи покращилися, і закликав членів виконкому підтримати запропонований проект рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Працівники ДАІ Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ