В Житомирській області під час пожежі загинула людина

В Житомирській області під час пожежі загинула людина

16.10.14 12:50 0 805
15 жовтня о 04:10 на пункт зв’язку 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Ємільчине надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку розмірами 8х5 м, що розташований у селі Хутір Мокляки. Пізно вночі, до служби порятунку «101» зателефонували сусіди, які побачили полум’я на даху сусідньої оселі.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців було встановлено, що вогнем охоплене приміщення кухні, саме там знаходився осередок займання, а також горіли дах та перекриття. Під час ліквідації пожежі, в одній із житлових кімнат, було виявлено обгоріле тіло 50-річного власника будинку без ознак життя. За словами сусідів, чоловік зловживав спиртними напоями та курив. Зусиллями співробітників ДСНС пожежу було локалізовано о 04:35, повна ж ліквідації відбулася о 09:25. Вогонь повністю знищив покрівлю та перекриття будівлі, пошкодив оздоблення стін всередині.

Наразі фахівцями встановлюється причина виникнення пожежі та загибелі на ній людини, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ