В Житомирській області піротехніки проводять знищення 14 артснарядів

В Житомирській області піротехніки проводять знищення 14 артснарядів

16.10.14 15:57 0 669
13 жовтня на пункт зв’язку 25-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Попільня надійшло повідомлення про виявлення 14 підозрілих предметів схожих на боєприпаси поблизу с. Королівка.

До служби порятунку «101» зателефонував головний лісничий ДП «Попільнянське лісове господарство». Як з’ясувалося, співробітники підприємства проводили планові роботи на території лісництва: вирубку дерев, очищення території. Під час виконання робіт лісники помітили охайно складені підозрілі предмети. Оглянувши знахідки, вони припустили, що це боєприпаси. Після чого головний лісничий і сповістив рятувальників.

Надзвичайники, які прибули до місця виклику ідентифікували знахідки як артилерійські снаряди часів минулої війни калібром 82 мм. Вибухонебезпечні предмети виявили на відстані 200 м від дороги. Аби убезпечити людей, які полюбляють прогулюватися на цій території, рятувальники огородили місце знахідки боєприпасів, а правоохоронці взяли його під охорону. Наразі піротехніки Управління ДСНС Житомирщини проводять знищення артснарядів у спеціально відведеному для цього місці.

Рятувальники Житомирщини нагадують. Шановні громадяни! Помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101». Не випробовуйте долю – не чіпайте його! В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Самостійно не переносьте та не перекочуйте їх з місця на місце. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ